Creative Director 2018-2020, konsultuppdrag, 2020 -
Som Creative director på marknadsavdelningen ansvarade jag för paketering av Intersports kampanjer i samtliga kanaler - från butik och print till e-handel och digitala kanaler. Jag deltog i strategiarbete med marknads- och reklamcehfen och satt med i det globala kommersiella rådet 2019-2020. Tillsammans med ett gäng duktiga medarbetare vad jag med och utvecklade intersport.se för att stärka positionen som en av landets bästa e-handlare, vi arbetade kundfokuserat med att effektivisera kommunikation och marknadsföring i rätt kanaler till rätt mottagare och initierade ett långsiktigt arbete som landets största samarbetspartner med och för svenskt föreningsliv. Jag arbetade därtill med profilering och marknadsföring av Intersports egna varumärken samt med att utveckla kommunikation kring företagets tjänster och serviceerbjudanden. Som konsult har jag med start 2020 arbetat med koncept och övergripande strategi av en rad kampanjer tillsammans med marknadsavdelningen och externa kreatörer.
Arbete med idé, koncept och paketering av julkampanjen 2020 tillsammans med AD-stjärnan Lotta Sultan och marknadsavdelningen på Intersport. Inför uppstarten av arbetet visste vi inte mycket om vilken påverkan pandemin skulle komma att ha på julfirandet. Men vi visste att oavsett så skulle föreningslivet vara behov av mer stöd än någonsin. Efter nästan ett år av förlorade intäkter till följd av inställda matcher och arrangemang, publiktomma läktare och utebliven korvförsäljning skulle många föreningar gå på knäna. På Intersport klappar hjärtat lite extra mycket för Sveriges idrottsföreningar och Intersports närvaro i och arbete för föreningslivet är stort. Därför ville vi i årets julkampanj uppmärksamma det stöd till föreningslivet som Intersport möjliggör. Som kund kan man välja att stötta sin eller kompisen barns förening med varje köp man gör. Det gäller såklart inte bara i juletid, utan alltid. En del av det man handlar för går direkt till föreningslivet. Det om något är en anledning att handla årets hårda och mjuka sportklappar på Intersport. Vi använde oss av verkliga talanger från några av Intersports idrottsföreningar och tillsammans med produktionsbyrån Special Projects rodde vi, i Intersports mening, hem årets härligaste julkampanj. Köp en hoodie och stötta en mittback du med!
Konceptarbete och produktion av sommarkampanj 2020. En sommar som vi inför uppstart av kampanjarbetet kunde ana inte skulle bli som alla andra somrar. Pandemin skapade osäkerhet inför semestrar, umgänge och resor. Men ett var säkert - det skulle bli en sommar. Och vi bestämmer vad vi gör av den. Och vi anade att utomhusaktiviteter, träning och ett aktivt liv skulle vara helt rätt - något som Intersport kan leverera på. Wherever you take summer!
Kampanj för jackor hösten 2019. Intersport säljer inte bara jackor på mode och design. Utan på funktion och kvalitet. Hos Intersport hittar man jackan för alla höstens och vinterns väder och aktiviteter. Och inte ska du låta vädret stoppa dig.
En global kampanj för ett av Intersports största kategorier - löpning. Tillsammans med det globala marknadsteamet och We are Pi i Amsterdam applicerade och anpassade vi kampanjen till den svenska marknaden.
Idearbete, paketering och marknadsföring för en av Intersports främsta tjänster - Testa på riktigt. Intersport låter helt enkelt kunden testa sina löparskor var hen vill i 30 dagar innan hen bestämmer sig. Intersport är nämligen så säkra på att ge kunden rätt skor efter en genomförd löpanalys att de vågar sätta det på prov. Därför gör vi hela världen till ett provrum. 
Idé, foto och animation av utvalda produkter och funktion för vinterlöpning.
Samarbete med FB Studio för att profilera vårens sneakers med dansaren och koreografen Jasmine Agdami.
Axplock från profileringskampanj av Adidas fotbollsnyheter tillsammans med svenska, lokala talanger och kändisar. Här Elin Rubensson. Grym!
Back to Top