Art director och innermittfältare
Mina 10 år som spelare i Jitex har färgat mitt hjärta lila. Att kunna hjälpa till med diverse material från matchprogram, event-paketeringar, annonsering och annan kommunikation är en självklarhet. Och ett sätt för mig att fortfarande känna lite fotbollspuls trots att skorna lagts på hyllan. Nedan syns ett axplock av diverse kampanjer och material under årens gång.
#ALLINFÖRJITEX
Kampanj i sociala medier för Jitex BK under Covid-19 våren 2020.
Uppskjutna matcher och spel för tomma läkatare skapar en ansträngd ekonomi för Jitex, liksom många andra idrottsföreningar och organisationer i Sverige. Stödet från supporters behövs mer än någonsin för att täcka förlorade intäkter. I kampanjen #allinförjitex säljer Jitex fiktiva biljetter - ett annat sätt att supporters om stöd. Och man siktar på publikrekord. 
Tillsammans med duktiga och drivna profiler inom Jitex tog vi fram en kampanj som lanserades i sociala medier i början av april. Utan någon budget för marknadsföring spreds kampanjen brett och fotbollsprofiler som Pia Sundhage, Anette Börjesson och Niklas Alexandersson visade sitt stöd för föreningen i sina sociala kanaler. På mindre än 2,5 månad hade det tidigare publikrekordet toppats. Jitex fortsätter spela för tomma läktare och kampanjen rullar på.
Tillsammans med Serneke Arena och Escape Sport arrangerar Jitex en storslagen inomhusturnering för lag från hela landet. Turneringen har utvecklats för att ge en maxad upplevelse på såväl individen som laget.
Back to Top